Nicolo Napoli poate semna sentinţa lui Wotte. Olandezul pe făraş?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
10 echipe a antrenat Wotte până să preia Craiova, cea mai cunoscută fiind Southampton
10 echipe a antrenat Wotte până să preia Craiova, cea mai cunoscută fiind Southampton

Universitatea Craiova este obligată să câştige meciul de mâine cu Astra Ploieşti, în caz contrar zilele lui Mark Wotte pe banca oltenilor ar putea fi numărate.

Antrenorul prahovenilor, Nicolo Napoli, vine cu ambiţii mari şi ar putea semna sentinţa olandezului de pe banca Ştiinţei, mai ales că Wotte se confruntă cu destule probleme de efectiv.

Batavul nu-i va avea la dispoziţie pe Dilevski şi Ologu (suspendaţi), iar fundaşul Iliev este incert. Bulgarul s-a accidentat la Alba Iulia şi a fost supus astăzi unui control medical amănunţit, fiind şanse mici ca el să poată juca mâine.

Absenţi runda trecută, Bărboianu, Gângioveanu şi Trică ar putea reveni în primul „11“, la fel şi Mihai Costea, care şi-a ispăşit etapa de suspendare.

Nicolo Napoli şi compania au ajuns de aseară la Craiova, iar astăzi ploieştenii s-au antrenat pe stadionul „Electroputere“, plecând apoi spre Severin. Italianul nu a dorit să facă niciun fel de comentariu legat de meciul de mâine, susţinând că va vorbi după joc. 

Duelul cu Astra ar putea însă decide soarta lui Mark Wotte, olandezul putând fi demis în cazul unui eşec, în ciuda asigurărilor date de patron. Pe Universitatea o aşteaptă un program infernal cu meciuri în compania Vasluiului, Urziceniului, Stelei sau a CFR-ului, iar Mititelu nu are de gând să rişte.

Partida Universitatea Craiova - Astra Ploieşti se va disputa mâine, de la ora 17.00, la Turnu Severin, şi va fi transmisă LIVETEXT şi FOTO pe www.adevarul.ro.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite