Craiova: Jackie Nicolae a debutat în prima ligă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Jackie Nicolae a debutat în prima ligă
Craiova: Jackie Nicolae a debutat în prima ligă

Mijlocaşul de 18 ani al Universităţii Craiova, Jackie Nicolae, a debutat aseară în Liga I, el intrând în minutul 83 al meciului cu Pandurii, în locul lui Michael Baird

Nicolae nu a avut prea mult timp la dispoziţie să arate ce poate, dar patronul Adrian Mititelu are mare încredere în el. „Jackie este un jucător de primul «11», o să vedeţi. Le-am spus asta şi antrenorilor, dar nu au vrut să mă asculte. Ei sunt cei care decid. Nicolae este un jucător care va face o figură foarte frumoasă. De fapt, mai avem 4-5 fotbalişti de primul unsprezece, dar nu pot juca toţi odată“, a afirmat Mititelu.
„Îmi pare rău de Mihai Costea, de Rose, care a stat pe bancă după patru ani de titular, de Wobay. O să vină să mă întrebe de ce nu au jucat, dar îi voi trimite la antrenori“, a adăugat finanţatorul oltean.

S-a bucurat pentru victorie, nu pentru debut

Jackie Nicolae a prins ambele stagii de pregătire din Austria, profitând de lăsarea acasă a lui Cosmin Gângioveanu, iar acum a devenit un obişnuit al primei echipe. „Mă bucur în primul rând că am învins şi după aceea că am debutat şi eu. Nu mă aşteptam să intru, dar vreau ca de fiecare dată când joc să o fac cât mai bine. Nu am avut emoţii, am jucat în pregătire foarte mult şi eram obişnuit cu cei din echipă. Acum depinde numai de mine dacă voi mai avea posibilitatea să joc“, a afirmat fotbalistul care a împlinit 18 ani la începutul acestui an.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite