Nepoata vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Vâlcea, condamnată cu suspendare pentru trafic de droguri. Vezi aici ce pedeapsă a primit!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ana Maria Persu, nepoata vicepreşedintelului Consiliului Judeţean Vâlcea este acuzată de trafic de droguri şi a fost arestată pe data de 18 februarie de procurorii DIICOT. Tribunalul Dolj a condamnat-o pe tânără la 1 ani şi 6 luni de închisoare cu suspendare.

La locuinţa învinuitei Ana Maria Persu, a fost descoperită cantitatea de aproximativ 500 grame de cannabis, drogurile provenind dintr - o cultură ilegală infiinţată in judeţul Vâlcea „Drogurile aveau o destinaţie precisă trebuiau să ajungă pe raza muncipiului Craiova“,  a spus Adrian Glugă, procuror şef în cadrul DIICOT Craiova.

Ana Maria Persu a fost trimisă în judecată pentru trafic de droguri alături de fratele ei. Dumitru Persu a fost condamnat de Tribunalul Dolj la 2 ani şi 6 luni de închisoare cu suspendare, iar Ana Maria Persu la 1 ani şi 6 luni de închisoare cu suspendare.Oamenii legii au stabilit că nepoata vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Vâlcea avea  o reţea de clienţi, cărora le livra droguri direct de la apartamentul ei, din Craiova. Un gram de cannabis era vândut la preţul de 25 de lei.

Sentinţa dată de Tribunalul Dolj pe data de 31 octombrie nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite