Neamţ spânzurat în clopotniţa din Afumaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul în vârstă de 38 de ani a fost găsit de localnici atârnând de o balustradă, în curtea bisericii din comună. Mattias Nettusch lucra la fermele din judeţul Dolj ca mecanic. Ultimul loc de muncă l-a avut în comuna Măceşu.

Oamenii din comuna Afumaţi, judeţul Dolj, şi-au făcut cruce în în această dimineaţă, când au văzut cadavrul lui Mattias Nettusch atârnând de balustrada clopotinţei din curtea bisericii. Localnicii cred că este vorba de un blestem şi că lăcaşul ar trebui din nou sfinţit. „Doamne fereşte de aşa întâmplare! Cred că îmi va lua ceva de timp până când voi mai intra în biserică. Noi credem că l-a adus cineva până aici şi l-a atârnat în ştreang, deşi nu sunt urme“, a spus Ioana Mitrea, de 51 de ani.

image

Nu a lăsat bilet de adio

Şi oamenii legii au declarat că bărbatul neamţ de 38 de ani nu prezintă urme de violenţă pe corp. Din primele verificări, se pare că acesta s-a sinucis. „Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost depus la morga spitalului din Băileşti în vederea efectuării necropsiei. Nu a lăsat niciun bilet de adio.Nimeni din comună nu îl cunoştea“, a spus Florin Pascu, inspector la Poliţia Municipiului Băileşti.



Oamenii din Afumaţi sunt încă şocaţi de gestul bărbatului. „A venit cu maşina personală până aici. De ce nu s-a dus să se sinucidă în altă parte? Să ne strice nouă biserica? Acum ce o să se întâmple, se va închide lăcaşul nostru de cult? Doamne fereşte de aşa ceva! Era tânăr, avea toată viaţa înainte. În autoturism, am văzut câteva bilete scrise de mână într-o limbă străină“, a povestit Marin Creţan, din comuna Afumaţi.
Mattias Nettusch se stabilise de aproximativ doi ani în România şi nu era căsătorit.

image
image

Unii oamenii au declarat că bărbatul avea datorii. Cumpărase mai multe terenuri, iar acum trebuia să restituie banii de unde îi împrumutase.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite