Craiova: Neagoe avertizează: „Le va fi foarte greu cu noi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Neagoe avertizează: „Le va fi foarte greu cu noi“
Craiova: Neagoe avertizează: „Le va fi foarte greu cu noi“

Antrenorul Universităţii Craiova, Eugen Neagoe, este de părere că elevii săi pot trece de CFR Cluj, dacă vor avea aceeaşi atitudine ca în repriza a doua a partidelor cu Urziceni, Iaşi şi Timişoara.

Şi în optimi am picat cu cel mai greu adversar posibil şi am jucat şi pe terenul lor şi aţi văzut că am mers mai departe. Totul depinde de noi. Dacă jucăm cum am făcut-o în repriza a doua la Urziceni, Iaşi, Timişoara şi chiar şi cu Vaslui, nu avem cum să nu ne calificăm. Trebuie să facem orice ne stă în putinţă să mergem mai departe“, a afirmat Neagoe, conform editie.ro.

„Geană“ face apel la suporteri

Alb-albaştrii şi-au aflat adversarul din sferturile cupei în timpul şedinţei de pregătire. „Eram cu băieţii la antrenament şi toţi am spus că important este că jucăm pe teren propriu. Aşteptăm şi sperăm ca tribunele să fie pline şi împreună cu suporterii să reuşim calificarea în semifinale“, a pregizat Eugen Neagoe.

image



Ştim că cei de la CFR sunt câştigătorii ultimelor două ediţii, însă le va fi foarte greu cu noi. Acum însă ne gândim numai şi numai la meciul cu Internaţional de vineri. Vom avea destul timp să pregătim acest meci de cupă. Obiectivul rămâne calificarea mai departe“, a adăugat tehnicianul Ştiinţei.

Programul sferturilor de finală ale Cupei României
Astra Ploieşti - Dinamo Bucureşti
„U“ Craiova - CFR Cluj
FC Vaslui - FC Internaţional Curtea de Argeş
FC Braşov - Gloria Bistriţa
Partidele se vor disputa pe 17, 18 sau 19 noiembrie.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite