Craiova: Ilie Năstase nu e şocat de faptul că Andre Agassi a consumat droguri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul jucător de tenis Ilie Năstase a declarat astăzi la Craiova că nu îl surprinde faptul că Andre Agassi a consumat droguri.

„Nu sunt atât de şocat. Se vedea pe corpul lui. Când era mai mic, mai slăbuţ, deodată i s-au umflat muşchii. Fiind în tenis, nu îmi permiteam să spun eu ceva, vă daţi seama“, a declarat Ilie Năstase.

Aceasta a mai spus că ar putea să apară şi alte surprise privind tenismanii de renume care consumă droguri. „Serena Williams nu a fost controlată niciodată. O să vedeţi în curând...“, a mai spus aceasta.

Ilie Năstase a ajuns în Craiova la ora 11:20 şi a fost primit cu aplauze de către consilierii locali în sala mare a Primăriei unde avea loc şedinţa ordinară pe luna octombrie. Ilie Năstase a primit titlul de cetăţean de onoare din parte primarului Antonie Solomon, hotărâre ce a fost luată în urmă cu două luni, în cadrul unei alte şedinţe a Consililui Local.

Ilie Năstase va juca mâine, la ora 13, un meci demonstrativ cu Mansour Bahrami în Parcul Tineretului, inaugurat de municipalitatea weekend-ul trecut cu ocazia Zilelor Oraşului şi a concertului Michael Bolton. Parcul Tineretului dispune de patru terenuri de tenis amenajate la standarde europene.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite