Monstrul care a omorât un copil de trei ani în bătaie a fost aruncat după gratii 28 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristian Nicolae, din comuna doljeană Moţăţei, l-a omorât în bătaie anul trecut, pe fiul concubinei sale, în vîrsă de trei ani. Tribunalul Dolj, l-a condamnat la 28 ani de închisoare pentru omor deosebit de grav. Criminalul a fost nemulţumit de pedeapsa prea mare primită şi a făcut apel.

Cristian Nicolae consuma des băuturi alcoolice şi obişnuia tot timpul să îşi bată concubina şi pe fiul acesteia. Bărbatul l-a lovit cu bestialitate pe fiul iubitei, după care l-a abandonat într-o baltă de sânge şi a plecat liniştit la tată lui, unde a mai băut câteva pahare.

Criminalul a declarat că l-a bătut pe micuţ din cauză că plângea prea tare. În momentul în care a fost reţinut de oamenii legii era atât de beat încât abia se mai putea ţine pe picioare. Este acuzat de omor deosebit de grav.

Tribunalul Dolj l-a condamnat anul acesta în luna martie la 28 de ani de închisoare. Cristian Nicolae a făcut recurs nemulţumit de pedeapsa prea mare pe care a primit-o, însă judecătorii Curţii de Apel din Craiova i-au respins cererea.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite