Craiova: Bercea Mondialu, naş cu scandal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Bercea Mondialu, naş cu scandal
Craiova: Bercea Mondialu, naş cu scandal

Cunoscutul interlop a dat o petrecere mare aseară în Bănie, la restaurantul din Parcul Nicolae Romanescu. Bercea Mondialu a fost naşul de cununie al lui Adonis şi a Doiniţei, un cuplu la început de drum. Mirele face parte dintr-o familie cunoscută din oraş, din neamul lui Tezaur.

Florin Salam şi Copilul de Aur, invitaţi de seamă

Bercea Mondialu nu s-a uitat la bani şi a aruncat în stânga şi în dreapta cu bancnote de 500 de lei. Numai Florin Salam a strâns în doar trei ore de cântat 40.000 lei. Mesenii, peste 100 la număr, au fost deranjaţi de faptul că interpretul de manele Florin Salam a cântat doar pentru naşul Bercea, mai bine de o oră. Spartacus a pus mâna pe microfon şi i-a spus tare şi răspicat cunoscutului interlop din Drăgăneşti că nu este nunta lui. „Măi Bercea, unde te crezi aici? Nu este nunta ta“, a strigat în gura mare Spartacus. Bărbatul a fost la un pas de a sări la bătaie, însă a fost potolit de soţie. Bercea s-a retras cuminte la masa lui, iar toţi invitaţii s-au pus din nou pe distracţie.


Barbaţii au scos de la naftalină cele mai lucioase costume, de la cunoscuţi creatori de modă atât din ţară cât şi din străinătate, iar femeile s-au umplut din cap pana in picioare de aur. Miresica a purtat pe mână o adevarată mănuşă de aur, primită cadou de la soacra mare.

Bercea Mondialu a mai declarat că le va face cadou finilor o vacanţă de vis în Spania timp de o lună, iar darul de nuntă nu va depăşi 5.000 de euro.

Gurile rele au declarat că Adonis este îndrăgostit de o altă tânără , care nu este însă de etnie rromă. Mama acestuia a fost cea care s-a opus relaţiei, iar acum o lună de zile i-a adus-o acasă pe Doiniţa. A fost obligat să se căsătorescă cu tânăra de 16 ani.  

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite