Craiova: Mogoşanu este mulţumit de pregătirea alb-albaştrilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul-manager al Ştiinţei, Daniel Mogoşanu, s-a declarat satisfăcut de modul cum s-au comportat jucătorii în stagiul de pregătire din Austria.

Mogoşanu a mai precizat că nu l-au interesat rezultatele din amicale şi că a încercat să le dea o şansă şi tinerilor din lot. „Suntem satisfăcuţi de modul cum s-a desfăşurat cantonamentul. Meciul cu Lazio a fost singurul în care am jucat ca şi într-unul oficial, în rest am utilizat câte o formulă în fiecare repriză, cu multe inovaţii, intercalări ale jucătorilor tineri în formula de bază. A fost perioada în care le-am dat şi celor mici şansa de a evolua, de a se integra şi a creşte, pentru că mizăm pe ei. Sunt talentaţi şi merită să fie promovaţi“, a spus Mogoşanu pe site-ul oficial al clubului.

A colaborat bine cu Nae Ungureanu

Antrenorul Universităţii spune că echipa este în grafic cu pregătirea. „Suntem în grafic din punct de vedere fizic, dar acumulările continuă şi în această perioadă rămasă până la startul sezonului, cât şi în campionat. Am lucrat foarte bine cu cei doi preparatori noi (Luigi Maione şi Matteo Spatafora - n.r.), ei au venit cu destule lucruri noi care să-i ajute pe băieţi în perioada de pregătire. Mai avem aproximativ zece zile la dispoziţie pentru a pune la punct toate detaliile pentru meciul cu Dinamo şi le vom folosi cât putem de bine“, a adăugat „Mogo“.

Acesta a vorbit şi despre colaborarea cu Nae Ungureanu: „Am colaborat ideal, nici nu se putea altfel. Ne cunoaştem de atâta timp şi este un om deosebit, un antrenor bun. Ne-am împărţit sarcinile pentru a lucra cât mai bine cu echipa“.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite