Craiova: Mogoşanu poate antrena Ştiinţa în partida cu Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Mogoşanu poate antrena Ştiinţa în partida cu Dinamo
Craiova: Mogoşanu poate antrena Ştiinţa în partida cu Dinamo

Antrenorul principal al Universităţii Craiova, Daniel Mogoşanu nu şi-a încheiat contractul cu fosta formaţie, FC Caracal. Directorul Şcolii de Antrenori a FRF, Mircea Rădulescu spune că nu este nimic ilegal, tehnicianul Ştiinţei putând antrena până când îşi va clarifica situaţia cu gruparea din Olt.

Jean Niţulescu a recunoscut că este de acord ca Daniel Mogoşanu să plece de la Caracal şi gratis, dar numai să semneze rezilierea contractului. „Contractul cu Mogoşanu este încă în vigoare, nu a venit nici până acum să semnăm rezilierea şi nimeni de la Craiova nu a dat vreun semn în acest sens. Mogoşanu mai este legat de noi încă doi ani. Nu înţeleg de ce a procedat aşa. Vreau să desfacem contractul pe cale amibilă“, a spus astăzi Jean Niţulescu.

El a dezvăluit faptul că dacă lucrurile nu se vor remedia se va adresa comisiilor FRF. În replică, Vlad Roşca a reacţionat: „Daniel Mogoşanu nu are probleme. Va sta pe bancă în meciul cu Dinamo. Este legal antrenorul Universităţii. Vom transmite un comunicat în acest sens.“

Comunicatul a întârziat să apară şi, astfel, l-am contactat din nou pe Vlad Roşca. Pentru a rezolva situaţia, directorul sportiv a fost succint: „Avem meci cu Dinamo, nu ne interesează ce spune Caracalul. Daniel Mogoşanu este sub contract cu noi şi altceva nu am de spus.“

Şeful Şcolii de Antrenori a FRF, Mircea Rădulescu, a recunoscut astăzi că Daniel Mogoşanu şi Nicolae Ungureanu sunt antrenori cu acte în regulă. În documente, Daniel Mogoşanu figurează ca antrenor secund deoarece nu are licenţa PRO pentru a fi trecut ca „principal“.„Litigiul e litigiu, munca antrenorului e munca antrenorului. Litigiul nu îngrădeşte activitatea unui antrenor sau posibilitatea ca un club să-l angajeze. Mogoşanu rămâne în litigiu cu FC Caracal, dar acordul lui cu Universitatea a fost avizat“, a spus Mircea Rădulescu, pentru www.craiovamaxima.ro.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite