Craiova: Mogoşanu a fost dezamăgit de Mihai Costea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Mogoşanu a fost dezamăgit de Mihai Costea
Craiova: Mogoşanu a fost dezamăgit de Mihai Costea

La finalul partidei de la Iaşi cei doi antrenori aveau stări de spirit diferite. În timp ce Daniel Mogoaşnu explica eşecul, Petre Grigoraş era bucuros că a scăpat de ultimele locuri din clasament.

Daniel Mogoşanu a spus că soarta meciului s-a decis la ratarea monumentală a lui Mihai Costea. „Partida a avut două reprize diferite. În prima, Iaşiul a avut mai multe ocazii, în special din faze fixe, în a doua, am echilibrat jocul şi ne-am creat câteva ocazii importante. Momentul psihologic s-a consumat la ratarea lui Mihai Costea, care a fost urmată de golul gazdelor. Dacă marcam, nu pierdeam la Iaşi. Mi-au cerut suporterii demisia? Sunt obişnuit cu acest lucru“, a declarat Mogoşanu.

De partea cealaltă, tehnicianul Petre Grigoraş şi-a felicitat jucătorii pentru prestaţia din această seară. „Sunt foarte bucuros şi mândru de băieţii mei pentru felul cum au abordat această partidă. Au făcut un presing agresiv în faţa unei echipe a Craiovei, care a avut şi ea ocaziile ei. Dacă pierdeam la ocazia lui Mihai Costea, tot nu aş fi avut ce să le reproşez elevilor mei, chiar dacă aş fi rămas cu un gust amar“, a spus antrenorul echipei Poli Iaşi.

După acest success, Grigoraş speră să nu aibă emoţii în privinţa retrogradării: „Sper să abordăm toate partidele cu aceeaşi atitudine. Mi-a fost teamă ca ocaziile ratate să nu se răzbune, dar până la urmă cei mai harnici au câştigat. Sper că l-am făcut fericit şi pe domnul primar, care îşi aniversează mâine ziua de naştere. Îl aşteptăm să dea măcar o bere, să nu fie scoţian“.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite