Mititelu spune că l-a convins pe Piţurcă! Vine la Universitatea cu puteri depline

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, şi Victor Piţurcă s-au întâlnit astăzi la Bucureşti, primul anunţând că fostul selecţioner este dispus să revină la gruparea din Bănie, acum în funcţia de manager general.

„Înainte de a fi stelist, Piţurcă este craiovean. Are multe oferte, dar Craiova îl atrage. Nu cred că sunt motive să nu vină. Cred că l-am convins. Are putere totală. Va fi manager şi se va ocupa de tot. Aş fi fericit să las echipa pe mâna lui“, a declarat Adrian Mititelu, care spune că l-a convins pe Piţurcă în stil oltenesc.

Aş vrea să mă retrag, să am şi eu linişte. Eu şi copiii mei vom rămâne doar acţionari. Nu m-am gândit că Piţurcă vrea să îşi ia revanşa pentru ce i s-a întâmplat la Steaua. Piţi a zis că un titlu cu Craiova face cât zece cu Steaua! Craiova este bombă atomică în momentul când are echipă! Nici o echipă din România nu are fanatismul Universităţii“. a mai spus Mititelu la Digi Sport.

„Am încredere uriaşă în Piţurcă, el îşi face singur contractul. Dacă nu reuşeşte Piţi, nu mai reuşeşte nimeni. Poate să ceară ce garanţii vrea el! Îi dau totul!“, a adăugat Mititelu, care spune că va reorganiza clubul de la A la Z.

Piţurcă va conduce clubul cât va trăi el. Eu o să-l mai întreb aşa din când în când doar ca suporter. Cred că suntem compatibili“, a încheiat Mititelu.

Victor Piţurcă a mai antrenat-o pe Universitatea Craiova în sezonul 1994-1995. Atunci, el a preluat echipa tot după un mandat al lui Aurică Ţicleanu şi a terminat campionatul pe locul 2.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite