Craiova: Mititelu a dat lămuriri suporterilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prezent la antrenamentul de aseară, finanţatorul Ştiinţei, Adrian Mititelu, a fost înconjurat de câteva zeci de suporteri, care i-au cerut explicaţii în ceea ce priveşte ultimele evenimente de la echipă.

Mititelu a stat minute bune de vorbă cu ultraşii de la Peluza Sud, fără ca lucrurile să degenereze. El le-a explicat fanilor de ce l-a pus pe liber pe Mircea Bornescu (care nu şi-a mai prelungit contractul cu Craiova) şi de ce l-a numit antrenor principal pe Daniel Mogoşanu. Totodată, patronul Ştiinţei l-a promis suporterilor că va mai aduce un fundaş stânga la echipă.

Fanii i-au luat în colimator şi pe Florin Costea şi Vali Badea. Primului i-au cerut să nu mai fie egoist, să joace mai mult pentru echipă şi să nu mai intre în polemici cu ei. Ultraşii vor ca, indiferent de rezultat, Costea să vină să-i salute, aşa cum făcea Bornescu după fiecare joc.

De la Vali Badea, suporterii olteni vor cât mai multe goluri. Aceştia i-au precizat că nu vor ţine cont de faptul că a jucat la Steaua şi numai prin evoluţiile sale atacantul le poate câştiga încrederea.

În ceea ce-l priveşte pe Mircea Bornescu, acesta este liber să-şi caute altă echipă, surse apropiate impresarului jucătorului, Ana Maria Prodan, susţinând că pe fir ar fi intrat deja Dinamo.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite