Craiova: Mititelu cere reorganizarea arbitrajului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Mititelu cere reorganizarea arbitrajului
Craiova: Mititelu cere reorganizarea arbitrajului

Preşedintele Universităţii Craiova crede că schimbarea şefului Comisiei Centrale de Arbitri nu va aduce nimic nou în arbitrajul românesc, care trebuie reorganizat din temelii.

Mititelu consideră că nu este în regulă faptul că schimbările au venit după ce au existat câteva greşeli de arbitraj împotriva lui Dinamo. „A fost o greşeală împotriva lui Dinamo şi gata, a început revoluţia! Borcea s-a supărat şi a schimbat şeful comisiei centrale. Păcat, părerea mea este că Huzu nu începuse rău“, a spus Adrian Mititelu la gsp tv.

„Eu aş vrea să fie arbitri corecţi în primul rând, contează mai puţin naţionalitatea lor. Se pare că noi avem un grup de arbitri care sunt tineri, în formare, şi care nu pot să ducă meciurile astea grele. Nu se vor forma până când nu se va schimba din temelii organizarea arbitrajului românesc şi, până la urmă, tot acolo se va ajunge. Pană când arbitrii nu vor fi conduşi de un om care va avea puteri depline, care să nu mai stea la mâna Comitetului Executiv şi care să aibă un mandat de trei-patru ani nu se va face treabă“, susţine patronul Ştiinţei.

Este anormal ca membrii din Comitetul Executiv, unii dintre ei şefi de club, să poată decide soarta unui şef de arbitri sau soarta arbitrajului. Indiferent cine ar fi preşedinte, totul este de formă. Universitatea Craiova militează pentru un arbitraj reorganizat din temelii“, a mai spus Mititelu.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite