Mititelu, dispus să renunţe la Universitatea Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dezamăgit de înfrângerea cu Steaua şi de situaţia de la club, Adrian Mititelu a admis în premieră că este dispus să renunţe la echipă în favoarea unui alt investitor.

"De ce să mă înjure pe mine lumea? Am făcut tot ce-am putut pentru binele echipei. Dacă e cineva care crede că poate mai mult, să vină şi mâine... Ca să plec, trebuie să vină cineva şi să ofere o sumă de bani. Numai unul care-mi demonstrează că e mai bun ca mine poate să vină. Echipa asta va merge înainte, cu mine sau fără mine. Vine din inerţie. E prea puternică, Craiova nu va disparea niciodată", a declarat Adrian Mititelu.

"Nici nu ştiu ce să mai spun! Nici noi n-am strălucit, dar nici cei de la Steaua nu m-au impresionat. Dacă dădeam gol la una dintre cele două ocazii din prima repriză altfel se scria istoria acestui joc. Steaua n-a avut nici o ocazie de gol. A avut una, dar era din ofsaid. Steaua ne-a batut aiurea, au un noroc ieşit din comun. În prima repriză am jucat mai bine ca ei, dar în a doua am căzut fizic. E moştenirea dezastruoasă de la Piţi", a mai spus Mititelu la Digi Sport.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite