Craiova: Mititelu acuză bâlbele din apărare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Mititelu acuză bâlbele din apărare
Craiova: Mititelu acuză bâlbele din apărare

Preşedintele Universităţii Craiova susţine că prima repriză a fost cea mai proastă făcută până acum de alb-albaştri şi nu înţelege numeroasele greşeli din apărare.

În ciuda eşecului de la Iaşi, Adrian Mititelu se menţine optimist şi crede că echipa se poate clasa în primele patru locuri la finalul turului. “Ăsta este fotbalul. Asta a fost să fie, asta a fost soarta meciului. Încă nu suntem acolo unde ne dorim, încă suferim. Dar am încredere în echipă şi cred că ne putem clasa pe unul din primele patru locuri la finalul turului. Problema este că nu am avut o primă repriză atât de proastă niciodată până acum. Aceste bâlbe din apărare nici eu nu le-am înţeles. În repriza a doua lucrurile s-au schimbat, cred că cel mai corect era să obţinem un rezultat de egalitate, având în vedere că a doua repriză a fost a noastră”, a spus Mititelu la Digi Sport.

Finanţatorul oltean susţine că dacă Silviu Lung junior s-ar fi aflat între buturi, Poli Iaşi nu ar mai fi avut atâtea ocazii: “Am început cu ghinion, aţi zis că au dat mult cu capul, au dat pentru că ăsta este unul din defectele lui Merlier. Este un portar bun, dar acesta a fost primul meci oficial al lui la Universitatea şi am aflat cu 30 de minute înainte de partidă că titularul nu va juca. Dacă era Lung în poartă, nu mai dădeau ei cu capul niciodată de acolo. Pe fondul acelor mingi la care au sărit, s-a creat o presiune, şi din cauza faptului că am avut două înfrângeri în deplasare, şi nu am reuşit să trecem peste această problemă, care, să fiu sincer, m-am gândit că o să apară”.

Iaşiul este o echipă destul de bună, luptătoare. A jucat din dăruire şi a avut noroc că toate mingile din carambol săreau la jucătorii ei. Ocaziile au fost şi pe fond de ghinion. Într-un meci dacă e să-ţi meargă prost, merge până la capăt”, a adăugat Mititelu.

Nu s-a supărat pe Mihai Costea şi Bărboianu

Deşi Mihai Costea a ratat o ocazie monumentală, cum rar se vede la un meci, iar Bărboianu a luftat la faza din care ieşenii au marcat golul victoriei, patronul Adrian Mititelu spune că nu este supărat: “Nu am putut să o băgăm în poartă nici din şase metri. Cred că este ratarea anilor. Nu sunt însă supărat de Mihai. Nici nu cred că a fost înlocuit pentru asta, pentru că bănuiesc că o schimbare durează 10-15 minute până se face. Bărboianu este şi el un jucător talentat, chiar dacă a greşit. Se vede că ne lipseşte Dănănae. Nici Găman nu este în plenitudinea forţelor, dar nu putem renunţa la el, pentru că este un jucător important”.

“Dacă aş avea o soluţie mai bună decât Mogoşanu, aş schimba antrenorul mâine. Dar nu fac astfel de mutări la plesneală, doar de dragul schimbării. Mă gândesc să aduc alt antrenor la iarnă, depinde de câte puncte vom avea", a încheiat Mititelu.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite