Craiova: Mititelu aruncă bomba: Ştiinţa nu se prezintă în cupă dacă nu are arbitri străini

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Mititelu aruncă bomba: Ştiinţa nu se prezintă în cupă dacă nu are arbitri străini
Craiova: Mititelu aruncă bomba: Ştiinţa nu se prezintă în cupă dacă nu are arbitri străini

Partida din optimile Cupei României, dintre Poli Iaşi şi Universitatea Craiova a început deja. Adian Mititelu îl acuză pe Ionuţ Lupescu de faptul că nu doreşte arbitri sătrini în competiţia K. O.

Patronul oltean s-a arătat deranjat de ultimele prestaţii ale cavalerilor fluierului în jocurile de la Iaşi şi vrea ca aceste lucruri să nu se mai repete. „De ce să mă mai duc? Iaşiul joacă vineri, eu joc sâmbătă. Ei joacă acasă, cu noi, mergem la Iaşi, 700 de kilometri, şi dacă îmi dau şi arbitri cum s-a întâmplat şi în ultimele meciuri la Iaşi… Domnul Ionuţ Lupescu a fost cel care s-a împotrivit de venirea arbitrilor străini. Dânsul conduce organizarea Cupei României şi s-a împotrivit. Ce să mai înţeleg? Iaşiul este echipa organizatoare“, a declarat Mititelu.

image



Acesta a continuat şirul atacurilor: „De obicei, echipele din oraşul unde s-a organizat finala aveau acel cinci la sută din start. Antecedentele mele de la Iaşi sunt clare! Ce pot să mai fac? Într-adevăr, avem 11 puncte, dar avem şase puncte pe care ni le-au luat arbitrii şi cu ele nu mai eram pe locul ăla. Singura echipă care a fost frecvent dezavantajată clar în acest tur este Universitatea Craiova.“

image



Adrian Mititelu pare decis să nu renunţe la idee. „S-au acumulat prea multe în ultimul timp. Vrem arbitri străini la acest meci, deoarece mereu au fost probleme la Iaşi cu arbitrii români. Amintesc aici episoadele Corpodean în primăvara şi în această toamnă, acele probleme cu tuşierul Sebastian Gheorghe. Regulamentul competiţiei spune clar că nu este nevoie de acordul ambelor cluburi de a aduce arbitri străini, aşa că suntem la mâna federaţiei“, a precizat preşedintele Ştiinţei.

Mititelu crede că Iaşiul poate fi avantajat de FRF

Finanţatorul craiovean se gândeşte serios ca echipa lui să nu se deplaseze la Iaşi dacă CCA nu va aduce arbitri străini. „Avem acordul preşedintelui CCA, Vasile Avram, cel care a spus că, dacă federaţia va accepta, va rezolva cerinţa Ştiinţei. Dacă federaţia nu va aproba, probabil că are interese să ducă Iaşiul spre finală, ţinând cont că ei vor găzdui în vară finala competiţiei. Dacă federaţia nu va da acordul să ne trimită arbitri străini, luăm în calcul foarte serios neprezentarea la acest meci. Este un meci important pentru noi, se joacă într-o manşă şi vrem să se joace numai pe teren. Chiar dacă vor greşi arbitrii străini, ştim că nu o vor face cu intenţie“, a punctat Mititelu.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite