Scandal la Craiova! Mititelu: “Nu ştiu dacă Piţurcă rămâne din retur!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Relaţia dintre Mititelu şi Piţurcă nu mai e la fel de cordială  ca la început
Relaţia dintre Mititelu şi Piţurcă nu mai e la fel de cordială ca la început

Bombă în toată regula în Bănie. Relaţia dintre Piţurcă şi Mititelu s-a deteriorat vizibil şi se vorbeşte deja de o plecare a fostului selecţioner. Mititelu spune că totul a plecat de la problemele financiare de la club.

"Nu ştiu dacă Piţurcă va rămîne şi din retur, dar sunt cele mai mari şanse să se întîmple asta. Sunt cîteva probleme între noi, dar nu este ceva grav. Avem unele disensiuni legate de unii jucători. Sunt doar probleme legate de partea financiară.

Nu am mers la banchetul de sfîrşit de an pentru că mi-a fost foarte rău şi am aflat doar cu 30 de minute înainte. Sîntem dispuşi să vindem în străinătate orice jucător de la Universitatea Craiova", a spus Adrian Mititelu la sportro.

El a mai continuat: "Piţurcă este sub contract cu Craiova. Nu are nici un motiv legal să plece. Mă aşteptam la mult mai mult de cînd Piţurcă a venit aici. Nu se poate să fim la acelaşi nivel cu Unirea Urziceni"

...despre vînzarea clubului: "Nu m-a contactat nimeni pentru asta. Nu aş vinde Universitatea nici pe 500 de milioane de euro"

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite