Craiova: Lucescu jr. l-a dezamăgit pe Mititelu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ciuda victoriei din Lituania au existat contestari ai lui Răzvan Lucescu. Unul dintre ei a fost Adrian Mititelu, care a acuzat, printre altele, neincluderea lui Florin Costea în lotul de 18 jucători ai reprezentativei României.

Patronul Universităţii Craiova a considerat că nu este normal ca atacantul Ştiinţei, să nu fie titular în faţa Lituaniei. „Dacă fotbalistul cel mai bun din campionatul intern n-are loc în primul 11, jucător dorit de trei mari echipe din Europa şi care, dacă nu va fi cedat anul acesta, va pleca la anul la un club foarte mare… Nu pot să spun numele formaţiei respective, pentru că nu vreau să-l dau, deşi aş putea să-l vând la un club important. Nu e nemulţumit deloc Florin, probabil e nemulţumit că e batjocorit, fiindcă asta e batjocură - să nu-l ţii pe Costea nici rezervă. Dacă venea de la Dinamo, Steaua sau Rapid, nu era nicio problemă. Am toată stima pentru familia Lucescu şi Răzvan, dar greşeşte enorm dacă îşi bate joc de un fotbalist ca Florin Costea“, a declarat Adrian Mititelu.

Acesta a fost nemulţumit de faptul că golgheterul Ligii I a fost prea repede criticat: „Exagerăm puţin dacă punem lupa pe meciul cu Steaua. Asta e, a avut şi el un moment mai prost. Uităm prea uşor partidele pe care le-a câştigat şi jocurile superbe pe care le-a făcut Costea. Nu e nicio problemă cu jucătorul. Părerea mea este că antrenorul greşeşte prin ceea ce face, dar el decide, el e suveran, problema lui. A mai fost cineva care a procedat la fel şi acum nu mai e antrenor.“

Atac la familia Lucescu
Adrian Mititelu nu a uitat faptul că atât Răzvan, cât şi Mircea Lucescu, sunt dinamovişti, precizând că există un complot împotriva Universităţii Craiova. „Familia Lucescu nu prea simpatizează rasa asta de olteni, are ceva împotriva oltenilor. Pe Dănănae nu avea cum să nu-l ia Răzvan, fiindcă a jucat prea bine. Îl ţine pe Costea în afara primului 18 înaintea unui meci foarte important pentru noi, cel cu Vasluiul. Florin a avut un moment mai prost în meciul cu Steaua, că orice om întâlneşte un moment mai dificil. S-a uitat că a băgat-o în aţe ca marii fotbalişti. Are 17 goluri, niciunul din penalti, şi mai are încă 20 de ocazii create de el şi ratate. Alţii nu au nici măcar ocazii, asta e problema“, a încheiat Mititelu.

Jenei, de partea lui Costea

Fostul tehnician, Emerich Jenei, a declarat că absenţa golgheterului oltean este o greşeală a noului selecţioner: „Eu cred că Florin Costea este unul dintre cei mai talentaţi jucători din ţară şi merita chiar să fie titular. Costea, care a marcat 17 goluri, este un jucător de mare perspectivă şi trebuie să ne folosim de serviciile lui, mai ales acum că nu prea mai avem şanse la calificare.“

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite