Craiova: Mititelu spune că nu-i vinde pe Florin Costea şi Dănănae în iarnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul Universităţii Craiova a precizat că fundaşul Ovidiu Dănănae nu are nicio ofertă, iar de Florin Costea nu se va despărţi decât la vară.

Adrian Mititelu a ţinut să infirme zvonurile privind vânzarea lui Dănănae şi a lui Florin Costea în această iarnă. Despre fundaşul oltean aflat în Olanda la recuperare, după grava accidentare suferită la echipa naţională, patronul a spus că nu are nicio ofertă de la PSV Eindhoven, deşi s-a scris că este ca şi vândut la gruparea olandeză, în timp ce despre golgheterul campionatului Mititelu susţine că va rămâne la echipă. 

image



Dănănae (foto) nu are nicio ofertă, de Costea s-a interesat cineva acum şapte luni. Am vorbit cu domnul Mureşan (preşedintele lui CFR Cluj - n.r.) la dineu, înainte de meci, şi mi-a spus că FC Porto i-a întrebat de Costea. Ei au relaţii cu oficialii portughezi, pentru că l-au vândut acolo pe Pereira. Florin Costea se transferă la vară, până atunci nu“, a declarat Adrian Mititelu la Sport.ro.

L-a refuzat şi pe Gigi Becali


image



Acesta a mai precizat că şi Gigi Becali l-a vrut pe Costea la Steaua, dar a fost refuzat. „Becali a vrut să plătească patru milioane pentru Costea, vă dau cuvântul meu. L-am refuzat şi i-am spus că nu îl dau nici pe cinci. E înnebunit să îl transfere, dar pe mine nu mă interesează banii“, a mai spus Mititelu (foto), care a adăugat că are oferte şi pentru Andrei Prepeliţă, dar că şi acesta este netransferabil.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite