Craiova: Mititelu spune că nu are bani, dar se jură că nu va vinde jucători în Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul Universităţii Craiova a ţinut să infirme încă o dată zvonurile privind plecarea unor jucători importanţi de la echipă.

SONDAJ / Crezi că jucătorii importanţi vor părăsi Ştiinţa în această iarnă?


Adrian Mititelu a afirmat aseară, la Sport.ro, că Florin Costea şi alţii ca el nu vor fi vânduţi la echipele din Bucureşti, spunând acest lucru ca o promisiune.

"Eu vă promit că niciunul din numele mari ale Craiovei nu va ajunge în Bucureşti. Fraţii Costea sau Andrei Prepeliţă nu vor pleca în Capitală niciodată", a declarat Mititelu.

"Şi Bornescu era un jucător important pentru noi, dar i-am dat voie să se transfere în străinătate. Nu şi-a găsit nimic şi apoi nu a mai venit la antrenamente", a adăugat finanţatorul oltean, care îl consideră pe Florin Costea (foto) între primii trei atacanţi din România.

image



Mititelu a mai spus că nu are bani de transferuri, dar că nu-i va vinde pe fraţii Costea: "Sincer, bani de transferuri nu sunt! Dar nu o să fie probleme pentru activitatea clubului, dacă-i vând pe fraţii Costea, dar nu-i vând".

Patronul Universităţii Craiova a vorbit şi despre suporterii contestatari, pe care îi invită pe stadionul din Severin, acolo unde va evolua echipa în retur. "De ce să nu vină? Sunt bineveniţi! Este normal să fi contestat, este la modă. Sunt cele trei-patru echipe din România, care au tradiţie şi au o anumită categorie de ultraşi care sunt alături de echipă şi au un mod de a se manifesta", a comentat Mititelu.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite