Craiova: Mititelu l-a făcut nebun pe arbitrul Bordean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Centralul partidei FC Timişoara - Universitatea Craiova 1-1 a fost luat tare de oficialii olteni, care l-au acuzat în termeni duri de faptul că nu a fluierat fault la Lung, la faza din care bănăţenii au egalat.

Vezi desfăşurarea LIVE a partidei FC Timişoara - Universitatea Craiova

Citeşte de ce a vrut Mititelu să schimbe arbitrul partidei cu Timişoara

Aron Huzu i-a dat dreptate lui Mititelu

Jucătorii Craiovei au plâns în vestiar

Patronul Ştiinţei, Adrian Mititelu, l-a făcut nebun pe arbitrul Marian Bordean. "E fault clar! Arbitrul ăsta e nebun! În 99 la sută din cazuri se dădea fault la acea fază. A fost un joc foarte aspru făcut de cei de la Poli, trebuiau sancţionaţi din prima repriză cu cartonaşul roşu! E bătaie de joc, e al treilea meci când suntem făcuţi praf de arbitri. Se vede pe reluări cum Lung junior e lovit cu piciorul şi cu mâna de Mera în săritură. Tuşierul ce-a făcut?! A închis ochii! Arbitrul ăsta e nebun!", a spus Mititelu la GSP TV.

"A fost un experiment, nu aţi văzut ce ne-a făcut. Este al treilea meci când suntem făcuţi praf de arbitri. Mitchell a avut un comportament foarte urât şi m-a dezamăgit, dar a reacţionat aşa după ce a văzut faultul. Ăsta e cadoul lui Avram (vasile Avram, preşedintele CCA - n.r.) pentru noi. Domnul Avram este inconştient, a trimis un copil la meciul Timişoara - Universitatea. De când a fost numit în funcţie, arbitrii ne-au mâncat nouă puncte! Ar trebui şi el eliminat din arbitraj. În prima repriză, Alexa parcă avea drujba-n mână, trebuia sancţionat după intrarea asupra lui Trică", a adăugat Adrian Mititelu.

"Dacă arbitrul fluiera corect nu ne dădeau gol nici până acum. Până la urmă este un punct bun cu Timişoara, una dintre echipele foarte puternice, se putea să fie şi mai rău. După ansamblul meciului, totuşi, cred că meritam victoria. Am fost mai buni ca ei şi în seara asta", a încheiat finanţatorul grupării oltene.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite