Craiova: Mititelu a recunoscut interesul pentru Bădoi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Mititelu a recunoscut interesul pentru Bădoi
Craiova: Mititelu a recunoscut interesul pentru Bădoi

Finanţatorul Adrian Mititelu a dezvăluit aseară, după partida echipei de tineret, că Vali Bădoi reprezintă o soluţie pentru Universitatea Craiova cel puţin până când Dănănae se va reface complet.

Preşedintele Ştiinţei a dat de înţeles că în zilele următoare fostul jucător al lui FC Timişoara ca veni în Bănie pentru ultimele negocieri. „Avem un obiectiv foarte important şi sper să terminăm în primele patru. Vali Bădoi este un fotbalist pe care eu l-am apreciat foarte mult. Este un băiat care, chiar dacă a trecut pe la multe echipe, s-ar putea să ne intereseze. Având în vedere situaţia cu Gângioveanu şi faptul că Ştefan Bărboianu este singurul nostru fundaş dreapta, s-ar putea ca Vali Bădoi să fie o soluţie până ne rezolvăm problema cu Dănănae“, a spus Mititelu.

Acesta nu exclude varianta să fie transferat un fundaş din străinătate: „Mai avem şi o variantă externă. O să luăm în aceste zile o decizie, pentru că este clar că avem nevoie de un fundaş dreapta, cel puţin pentru următoarele luni.“

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite