Miting pro-Arafat şi la Craiova. Protestul a durat aproximativ două ore şi a avut loc în centrul oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mişcarea stradă din Craiova a fost una paşnică. Oamenii au declarat că nu sunt de acord cu privatizarea SMURD şi i-au cerut Preşedintelului României să demisioneze. În Bănie va avea loc mâine un alt miting la care vor participa peste 500 de oameni.

Craiovenii au cerut şi repunerea lui Raed Arafat în funcţie , după ce acesta a demisionat, în 10 ianuarie, din funcția de subsecretar de stat în Ministerul Sănătății „ Dacă vrea cineva să privatizeze SMURD să o facă pe banii lui. Ce a făcut Raed Arafat în România nu a făcut nimeni. De fiecare dată când cineva face ceva bun se găseşte altcineva care trebuie să vină să strice acel lucru“, a spus Ion Mateescu.

Oamenii au mai declarat că mâine în Bănie va avea loc un miting de o mai mare amploare ca cel de astăzi. Mitingul de susţinere va începe duminică la oar 15.00 şi va continua cu un marş spre Spitalul Judeţean de Urgenţă, susţinătorii SMURD primind aprobare să ajungă până în dreptul policlinicii spitalului. Acţiunea se va încheia la ora 18.00  

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite