Minore obligate să întreţină raporturi sexuale pe bani în Craiova şi Vâlcea. Vezi aici cine făcea parte din grupul infracţional!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru persoane din judeţul Dolj sunt acuzate de săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, aderarea sau sprijinirea sub orice formă a unui astfel de grup, trafic de persoane şi trafic de minori. Suspecţii au racolat mai multe tinere pe care le-au obligat să se prostitueze.

Procurorii DIICOT Craiova au declarat că victimele erau obligate să se prostitueze prin parcările de TIR şi motelurile de la marginea Craiovei, dar şin Vâlcea. Cei patru doljeni au reuşit să obţină după urma fetelor peste 10.000 de euro.  Membrii grupului au exploatat sexual, în cursul acestui an, şase victime, unele dintre acestea fiind minore, obţinând venituri ilegale de peste 10.000 de euro. Sunt acuzaţi de săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, aderarea sau sprijinirea sub orice formă a unui astfel de grup, trafic de persoane şi trafic de minori.

Poliţiştii de la BCCOA Craiova au descins la un motel din Craiova, iar în trafic, au oprit un autoturism taxi, care era folosit la transportul tinerelor obligate să întreţină raporturi sexuale pe bani. În maşină au fost găsite trei tinere, dintre care două minore, care au recunoscut că mergeau la un hotel din zonă, acolo unde erau aşteptate de trei clienţi. 

Marian Enache, de 21 de ani, din comuna Ţuglui, şi soţii Maria şi Nicuşor Smarandache, ambii de 33 de ani, din comuna Pleşoi, dar Grigore Zevedeanu, de 29 de ani, din Bucovăţ, au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Membrii grupului infracţional vor fi prezentaţi astăzi la Tribunalul Dolj cu propunerea de arestare preventivă.

Procurorii DIICOT Craiova au mai declarat că o parte din fetele obligate să se prostitueze sunt minore.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite