Ministrul Educaţiei: „Clasa pregătitoare ar trebui să rămână la grădiniţă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto:Arhiva
Foto:Arhiva

Ministrul Educaţiei s-a întâlnit la Craiova cu educatoarele din judeţul Dolj. Ecaterina Andronescu a discutat despre problemele clasei pregătitoare.

Ministrul Educaţiei a declarat că după primul semestru se va face o analiză cu punctele tari şi punctele slabe la clasa pregătitoare. Ecaterina Andronescu amai precizat că în multe zone din ţară clasa 0 a început cu unele probleme „Sunt şcoli care nu au avut spaţii adecvate şi care au sacrificat laboratoarele de fizică, de chimie sau de biologie, au sacrificat cancelaria, au sacrificat sala de sport, divizând-o în mai multe spaţii pentru clasa pregătitoare şi sunt şcoli unde clasa pregătitoare a fost organizată pe coridorul şcolilor. Deci pentru asemenea situaţii, noi va trebui să găsim soluţii“, a mai spus Ministrul Educaţiei la Craiova.

În momentul de faţă există o listă cu toate şcolile din ţară, acolo unde există probleme „După primul semestru vom face o analiză cu punctele slabe şi punctele tari.  Evident că, de la doamnele educatoare semnalul este clar: clasa pregătitoare ar trebui să rămână în grădiniţă“,  a mai declarat Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite