Craiova: Cristi Minculescu a primit titlul de cetăţean de onoare al municipiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Cristi Minculescu a primit titlul de cetăţean de onoare al municipiului
Craiova: Cristi Minculescu a primit titlul de cetăţean de onoare al municipiului

Solistul trupei Iris a primit distincţia pentru „iubirea arătată Craiovei” de-a lungul anilor.

Citeşte şi:

Parcul Tineretului a fost inaugurat

Cristi Minculescu a strigat „Bună seara, prieteni!“ în Parcul Tineretului

100.000 de oameni au venit în prima zi în Parcul Tineretului

Trupa Iris, la un pas de ratarea concertului din Parcul Tineretului

Poate cel mai aşteptat moment al serii de ieri a fost apariţia pe scena din faţa Parcului a membrilor Iris. În aplauzele spectatorilor, solistul Cristi Minculescu a venit pe scenă purtând un fular al Universităţii Craiova. Fanii au cântat la unison cu artiştii „Iris eterna”, „Somn bizar” sau „Baby”, în timp ce mii de mâini aplaudau frenetic prestaţia trupei.

image
image

Momentul culminant al concertului Iris a fost înmânarea titlului de cetăţean de onoare al Craiovei solistului Cristi Minculescu. În uralele mulţimii, viceprimarul Teodor Sas, i-a oferit distincţia pentru „iubirea arătată Craiovei” de-a lungul anilor. Minculescu a primit placheta şi a mulţumit fanilor craioveni pentru sprijinul pe care i l-au arătat în lunile scurse de la operaţia de transplant pe care a suferit-o în luna martie a acestui an. „Aţi fost ca o perfuzie pentru mine în aceste câteva luni câte au trecut de la transplant. Mulţumesc Craiovei, cel mai frumos oraş din lume. Te iubesc, Craiova!”, le-a spus Minculescu zecilor de mii de oameni adunaţi pe esplanadă. Aplaudat îndelung craioveni care au afişat mesaje scrise pe pânză precum „Cristi Minculescu, suntem alături de tine” sau „Iris Maxima”, membrii trupei au revenit pe scenă pentru încă două melodii.

image

Mii de luminiţe s-au aprins în faţa Parcului în timp ce Minculescu a interpretat „Floare de Iris”, iar vocile spectatorilor răsunau în piaţetă şi aproape că o acopereau pe cea a solistului. Regalul de muzică oferit aseară de Iris s-a încheiat cu melodia „Strada ta” cântată de craioveni împreună cu artişti.

image


 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite