Mihai Costea: "Steaua a avut noroc!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Costea
Mihai Costea

Atacantul Universităţii Craiova, Mihai Costea, consideră că eşecul contra Stelei este cauzat în mare parte de ghinion. Olteanul le-a mulţumit totuşi fanilor pentru ardoarea cu care au susţinut echipa.

"De fiecare dată dominăm, avem faze de gol, dar se alege praful. Noi jucătorii am jucat, am demonstrat că avem valoare, am fost peste Steaua zic eu, nu a vrut să intre mingea însă şi ne-au batut. Azi Steaua a fost norocoasă, dar ei sunt o echipă valoroasă, care se bate an de an la titlu. Când joci cu Steaua dai totul ca să câştigi, nu a fost să fie astăzi. A fost un public foarte mare, le mulţumim că au venit pe acest frig crâncen să ne susţină, ne pare rău că nu am putut să le oferim o victorie. Nu ne vom bate la retrogradare, eu sunt convins de asta, o să câştigăm 2-3 meciuri şi vom ieşi din zona fierbinte."

Şi portarul Silviu Lung Jr. consideră că echipa sa merita un rezultat mai bun. "Suntem tristi...din p[cate am f[cut un meci bun, în care meritam un egal, dar s-a întâmplat să pierdem, ca în atâtea jocuri din tur. Mergem înainte, ne aşteaptă meciuri grele în continuare, avem o situaţie specială în campionat, dar sper să scăpăm de toate grijile cât mai repede. Suporterii noştri merită asta!"

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite