Craiova: Mai sunt 10 zile de înscrieri la „Micul artist”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Mai sunt 10 zile de înscrieri la „Micul artist”
Craiova: Mai sunt 10 zile de înscrieri la „Micul artist”

Copiii din România şi Republica Moldova care vor să participe în toamnă la Festivalul Naţional de Muzică Uşoară „Micul artist“ trebuie să se înscrie până cel târziu pe 10 iulie pentru preselecţie.

Concursul, ajuns la a VI-a ediţie, vizează trei categorii de vârstă: 6-9, 10–13, 14–18 ani (neîmpliniţi) şi are doar o secţiune, cea de interpretare. În ultimii doi ani preşedintele juriului a fost solistul Mihai Trăistariu. „Festivalul «Micul artist» oferă cadrul de afirmare a unor talente autentice, punând un accent deosebit pe dezvoltarea personală a fiecărui copil“, spune Cristina Catană, preşedinta Asociaţiei Române a Tinerilor cu Iniţiativă, organizatorul evenimentului.

Talent răsplătit cu o vacanţă pe malul Dunării

Cei 60 de câştigători ai preselecţiei şi însoţitorii acestora, părinţi sau profesori, precum şi alte persoane importante din domeniul cultural şi educaţional vor mege în tabăra „Micul Artist” de la Calafat, în perioada 23–30 iulie, iar festivalul se va desfăşura între 10 şi 12 septembrie, pe scena Teatrului Liric „Elena Teodorini“ din Craiova. Acesta se va finaliza cu decernarea premiilor I, II, III şi a menţiunilor la fiecare categorie de vârstă, dar şi a unui trofeu şi a premiilor special, în funcţie de opţiunile juriului, presei sau sponsorilor. Formularul de înscriere este publicat pe site-ul http://arti.ro/miculartist/.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite