Craiova: Mai e o săptămână până la festivalul „Micul artist“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Mai e o săptămână până la festivalul „Micul artist“
Craiova: Mai e o săptămână până la festivalul „Micul artist“

Festivalul Naţional de Muzică Uşoară pentru Copii se va desfăşura la Craiova, în perioada 10 - 12 septembrie, pe scena Teatrului Liric.

„Micul Artist“ a ajuns deja la a VI-a ediţie. Anul acesta câştigătorul trofeului va primi 1.500 de lei. Se vor mai acorda, la fiecare dintre cele trei categorii de vârstă (6 – 9; 10 – 13; 14 - 17) premii I, II, III şi menţiuni, răsplătite cu sume cuprinse între 200 şi 800 de lei şi diferite surprise din partea organizatorilor. Repetiţia generală obligatorie este programată pentru miercuri, 9 septembrie, la ora 17.00, la teatru. Juriul va face evaluarea urmărind criterii precum interpretarea, vocea, calitatea negativelor, relaţia text – vârstă sau mişcarea scenică. Preselecţia a avut loc în luna iulie.  


Festival pentru promovarea talentelor


Asociaţia Română a Tinerilor cu Iniţiativă, care este principalul organizator, consideră festivalul o punte de legătură şi comunicare între copii şi rampă de lansare pentru cei foarte talentaţi. Anul trecut, juriul prezidat de solistul Mihai Trăistariu, a decis ca trofeul să meargă în Iaşi, de acolo de unde este câştigătoarea lui, Mădălina Lefter.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite