Craiova: Microsoft ar putea face angajări în Bănie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Microsoft ar putea face angajări în Bănie
Craiova: Microsoft ar putea face angajări în Bănie

Cel mai mare producător de software din lume ar putea angaja forţă de muncă locală în cazul în care va decide să vină la Craiova.

Administratorul Parcului Industrial, Marin Nicoli, a declarat pentru „Adevărul” că, pe lângă echipa de 20 de români care lucrează deja pentru Microsoft şi care va fi relocată la Craiova, americanii ar putea recruta şi absolvenţi din Bănie. „Deocamdată nu pot dezvălui ce planuri au la Craiova dar probabil că se gândesc să angajeze şi craioveni”, a spus Nicoli.

Acesta a mai spus că, după inaugurarea incubatorului de afaceri din cadrul Parcului, care va avea loc cel mai probabil în luna martie a anului viitor, un comitet de selecţie format din oameni de afaceri şi specialişti, care va analiza cererile depuse pentru ocuparea celulelor din Parc. „Consiliul Judeţean îşi va prezenta punctul de vedere şi apoi vom face şi noi propuneri, în funcţie de ce va decide comitetul de selecţie. Dacă afacerea prezintă interes, este solidă, firmele respective vor primi sprijin logistic pentru că aici vor învăţa absolvenţii ce înseamnă cu adevărat managementul unei afaceri”, a mai spus Nicoli.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite