Craiova: Stălinescu: „Mergem la victorie la Mediaş“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Stălinescu: „Mergem la victorie la Mediaş“
Craiova: Stălinescu: „Mergem la victorie la Mediaş“

Universitatea Craiova a plecat de ieri după-amiază spre Mediaş, unde vineri, de la ora 18.00, va da piept cu Gaz Metan din localitate.

Directorul executiv al clubului, Dan stălinescu, susţine că echipa va merge la victorie. „Mergem să luptăm şi să câştigăm. Mediaşul este o echipă necunoscută, nu prea şti la ce să te aştepţi de la ea, mai ales că nu a jucat în prima etapă. Cu excepţia lui Mitchell şi Buşu toţi băieţii sunt apţi şi cu dorinţă de luptă şi de victorie“, a declarat astăzi Stălinescu, conducătorul delegaţiei.

„Trebuie neapărat să câştigăm acest meci, pentru că Gaz Metan este o formaţie de bătut. De ce să nu câştigăm şi să urcăm în clasament încă de la început? E un dezavantaj pentru ei faptul că nu au evoluat în prima etapă, avem un meci în plus care va conta“, a afirmat fundaşul Radu Barbu, pe site-ul oficial al clubului.

„Ne aşteaptă un meci mult mai greu decât anul trecut. Aş vrea să marchez iar două goluri, dar important este să obţinem victoria“, a spus şi Joshua Rose, autor al unei duble în victoria cu 5-2 din turul ediţiei trecute de campionat.

Partida Gaz Metan Mediaş - Universitatea Craiova va putea fi urmărită LIVETEXT pe adevarul.ro

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite