Meme Stoica: „Piţurcă are lexicul limitat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihai Stoica a organizat ieri o conferinţă de presă în care a vorbit despre următoarea sa destinaţie, dar a şi răspuns atacurilor mai vechi ale lui Victor Piţurcă.

„Am promis unui prieten care a trecut în nefiinţă că nu mai intru în polemici. Cum să intru în polemici cu un om care are lexic limitat? Unui om care foloseşte frecvent cuvinte gen «îmbârligătură» şi «perversitate» nu am ce răspuns să îi dau. Nu cred că la ora actuală sunt antrenori capabili să fie simultan manager şi antrenor", a declarat Stoica.

Replica fostului manager de la Urziceni a venit după ce Piţurcă l-a atacat în urmă cu o lună, atunci când fostul selecţioner a plecat din nou de pe banca Stelei. „Vă spun eu de când s-a schimbat în rău Gigi Becali. De când l-a adus pe Stoica. Atunci au început perversităţile. Dacă nu eram eu de acord, Stoica nu venea niciodată la Steaua!", a spus Piţi la acea vreme.

Meme Stoica a hotărât să-şi schimbe domeniul de activitate şi a acceptat oferta celor de la televiziunea Digi Sport pentru a fi comentator special.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite