Craiova: Poliţia spune că bestia din Mehedinţi era în autoapărare, când şi-a paralizat copilul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Poliţia spune că bestia din Mehedinţi era în autoapărare, când şi-a paralizat copilul
Craiova: Poliţia spune că bestia din Mehedinţi era în autoapărare, când şi-a paralizat copilul

Asistenţii sociali din Mehedinţi au început o anchetă în ceea ce priveşte familia Bobaiţă, după ce reporterii Adevărul i-au sesizat despre cazul unui tânăr de 25 de ani, lovit cu furca în cap de către tatăl său vitreg.

Autorităţile locale spun că Ovidiu Milici (25 de ani), din localitatea Slaşoma - Mehedinţi, ar fi sărit la tatăl său cu o bâtă, ca să-l lovească, şi că acesta din urmă ar fi încercat să se apere.

Spun că tânărul paralizat ar fi provocat scandalul

Reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Mehedinţi aruncă mâţa în ograda băiatului bătut cu furca. "Am fost la şcoală, am vorbit cu colegii şi învăţătorii celor trei minori, fraţi ai lui Ovidiu, şi am constatat că sunt bine îngrijiţi şi că nu tatăl lor ar fi început gâlceava. Ancheta continuă", a declarat Georgeta Aprotosoaie, directoarea DGASPC Dolj. Reprezentanţii poliţiei spun de asemenea că , după primele cercetări, nu tatăl ar fi iscat scandalul.

Speranţa tânărului, şedinţe de recuperare

Amintim că un tânăr de 25 de ani, din Mehedinţi, a fost operat la cap săptămâna trecută, după ce tatăl său vitreg i-a dat cu furca în cap. Ovidiu Milici a rămas paralizat de la brâu în jos. În urmă cu două zile, a fost externat iar acum urmează şedinţe de recuperare la Severin.

Condamnat la cărucior sau cârje

Medicul care l-a operat, dr. Alexandru Cameniţă, spune că mehedinţeanul va avea de suferit mult timp de-acum înainte. "Există riscul ca pacientul să se poată deplasa  pentru toată viaţa doar cu un cărucior sau, în cel mai bun caz, în cârje. Depinde foarte mult de rezultatele şedinţelor de recuperare", a declarat dr. Alexandru Cameniţă, din cadrul Secţiei de Neurochirurgie de la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU).

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite