Craiova: EXCLUSIV: Bestia din Mehedinţi şi-a bătut copilul cu furca până când l-a paralizat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: EXCLUSIV: Bestia din Mehedinţi şi-a bătut copilul cu furca până când l-a paralizat
Craiova: EXCLUSIV: Bestia din Mehedinţi şi-a bătut copilul cu furca până când l-a paralizat

Olteanul din localitatea Slaşoma, judeţul Mehedinţi, lovit cu bestialitate de tatăl vitreg, nu-şi mai poate mişca piciarele. Este semi-paralizat. Tânărul speră să se poată recupera în câteva luni şi să nu rămână cu sechele.

Află mai multe detalii despre teribilul caz de violenţă în familie, care a luat prin suprindere autorităţile:

Olteanul torturat de bestia din Mehedinţi spune că tatăl său îi terorizează fraţii minori

Olteanul torturat de bestia din Mehedinţi spune că sora lui de cinci ani era bătută cu bâtele până la sânge

EXCLUSIV Un caz incredibil de violenţă împotriva copiilor este ignorat de autorităţi

Ovidiu Milici ( 25 de ani) se roagă să existe şanse de vindecare, după ce mâine va pleca la Severin, pentru a urma mai multe şedinţe de recuperare. „Înainte munceam cu ziua, de dimineaţa până noaptea prăşeam. Primeam câte 20 de lei pe zi, pe care îi dădeam lui mami ca să ne cumpere de mâncare. Acum nu ştiu cum o să-mi duc traiul, pentru că altceva nu ştiu ce să fac. Nu am urmat şcoala, aşa că scăparea mea era doar sapa şi coasa”, povesteşte Ovidiu. Acesta spune că bestia din Mehedinţi l-a lovit cu furca şi pe şira spinării şi l-a lăsat fără simţire. „Nu mă dor, dar nu pot merge decât pe cărucior. Nici nu am bani să îmi cumpăr un cărucior”, spune tânărul.


Mehedinţeanul a fost crunt lovit de tatăl său vitreg cu o furcă, în urmă cu trei săptămâni. Deşi familia susţine că au anunţat poliţia, nu a fost luată nicio măsură. Tânărul a fost operat la nivelul capului.

 Urmăreşte craiova.adevarul.ro pentru a afla alte detalii despre bestia din Mehedinţi şi rezultatele anchetei derulate de autorităţi după ce reporterii Adevărul de Seară din Craiova au făcut public cazul.  

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite