Medicul din Slatina care a refuzat să îngrijească un pacient a fost găsit vinovat. Cornel Fulga este acuzat de ucidere din culpă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Medciul din Slatina este acuzat de ucidere din culpă
Medciul din Slatina este acuzat de ucidere din culpă

Cornel Fulga a refuzat să se ocupe de un pacient pe motiv că acesta era sub influenţa băuturilor alcoolice. L-a trimis la psihiatrie, însă după opt ore bolnavul a decedat.

Cornel Fulga este acuzat de ucidere din culpă „În urma anchetei medicul a fost găsit vinovat pentru că nu a respectat fişa postului, iar în următoarele zile comitetul director o să stabilească ce sancţiuni îi vor fi aplicate lui Cornel Fulga“, a spus Andrei Iordache, managerul Spitalului din Slatina.

Medicul din Slatina a fost suspendat din funcţie. Ministreul Sănătăţii a demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate în ce condiţii a decedat bărbatul în vârstă de 65 de ani.

Cornel Fulga a refuzat pe data de 11 februarie să consulte un pacient pe motiv că acesta era băut. Bolnavul a fost trimis la psihiatrie, însă la câteva ore a decedat. La autopsie s-a stabilit că bărbatul nu consumase băuturi alcoolice, iar cauza decesului a fost una cardiacă sau pulmonară.

Fulga a mai lăsat un pacient să moară

Cornel Fulga a mai fost acuzat în anul 2009 de moartea unui pacient. Mihai Constatinescu,  adecedat pe holurile spitalului fără să primească îngrijiri medicale. De gardă era nimeni altul decât medicul care este acum acuzat din nou de ucidere din culpă.

Cornel Fulga susţine că este nevinovat.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite