Medicul chirurg care a mutilat o femeie trage de timp în proces în care este acuzat de malpraxis. A cerut o nouă amânare pentru a angaja avocat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioana Gorun l-a dat în judecată pe medicul care a mutilat-o
Ioana Gorun l-a dat în judecată pe medicul care a mutilat-o

Ioana Gorun, în vîrstă de 30 de ani, din Craiova, l-a dat în judecată pe medicul care i-a făcut o operaţie estetică. Femeia susţine că doctorul Cristian Siloşi i-a mutat buricul mai sus, iar pe abdomen i-au apărut două tăieturi.

Craioveanca îl acuză medicul chirurg de malpraxis. Ioana Gorun a mai povestit că imediat cum doctorul Siloşi a văzut că este nemulţumită de de rezultatul intervenţiei chirurgicale, a trecut în fişa de observaţie că operat-o de hernie „L-am dat în judecată pe doctoral Cristian Siloşi. Instanţa a stabilit un nou termen pe data de 21 septembrie. Îi cer daune morale de 100.000 de lei. Când am ieşit din operaţie şi am văzut cum arăt m-am îngrozit. Buricul mi-a fost mutat mai sus, iar pe abdomen am rămas cu două tăieturi. Acestea nu se pot reface decât printr-o altă operaţie“,a  spus femeia.

Procesul în care medicul este acuzat de malpraxis a fost amânat din nou la cererea doctorului Cristian Siloşi. A ceut instanţei un nou termen pentru a angaja avocat.

Medicul acuzat de malpraxis nu a vrut să facă declaraţii cu privire la acuzaţiile care i se aduc.

Ioana Gorun nu înţelege cum pe fişa ei de observaţie medicul a scris că a  operat-o  de hernie, însă în realitate el i-a făcut o intervenţie de abdominoplastie  „Păi dacă urma să mă operez de hernie nu trebuia să facă şi eu înainte un set de analize. Am plătit 2600 de lei pentru operaţia de abdominoplastie. Nu mi se pare normal ce am păţit şi nu vor renunţa la proces“, amai spus femeia.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite