Medicul ortoped Dan Nelu Anuşca, cercetat pentru luare de mită, le-a cerut magistraţilor să îl elibereze din arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Nelu Anuşca este acuzat de luare de mită în formă continuată
Dan Nelu Anuşca este acuzat de luare de mită în formă continuată

Dan Nelu Anuşca a fost prins în data de 16 octombrie în flagrant în timp ce primea mită 1.200 de lei de la sora unei paciente. Doctorul a fost arestat în data de 17 octombrie pentru 20 de zile şi este acuzat de luare de mită în formă continuată.

Doctorul le-a cerut magistraţilor Curţii de Apel din Craiova să îl elibereze din arest. Dan Nelu Anuşca i-a cerut unei craiovence suma de 2000 de lei pentru efectuarea unei operaţii.Medicul ortoped s-a supărat în momentul în care a primit doar 800 de lei şi i-a spus pacientei că nu o poate opera pe banii respectivi. Femeia şi-a sunat familia şi i-a le-a cerut să îi mai aducă 1200 de lei.

S-a hotărât să îl denunţe

Pacienta medicului ortoped s-a hotărât să îl denunţe la DNA pe Dan Nelu Anuşca. Doctorul a fost prins în flagrant în timp ce primea 1200 de lei.  Medicul a fost reţinut ieri pentru 24 de ore, iar astăzi magistraţii Tribunalului Dolj au emis mandate de arestare pe numele lui pentru 20 de zile.

Dan Nelu Anuşca este acuzat de luare de mită în formă continuată.    

Medicul specialist ortoped, Dan Nelu Anuşca este şi profesor în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) Craiova.

Stai pe craiova.adevarul.ro şi află dacă medical ortoped a fost pus în libertate

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite