Mazăre, la lansarea Olguţei Vasilescu: S-o dezbrăcăm pe Olguţa. Să te ajut să-ţi dai sacoul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câteva mii de persoane au asistat la concertul de lansare al Liei Olguţa Vasilescu în cursa pentru Primăria Craiovei, susţinut de Goran Bregovici, în prezenţa primarului Radu Mazăre, care a ajutat-o pe candidata PSD să-şi dea jos sacoul pentru a-şi arăta tricoul cu inscripţia: "Justice for Craiova" ("Justiţie pentru Craiova").

La concertul care a avut loc, luni, pe Stadionul "Ion Oblemeco", din Craiova, începând cu ora 20.00, Lia Olguţa Vasilescu s-a lansat în cursa pentru Primăria Craiova în prezenţa primarului Constanţei, Radu Mazăre, precum şi a preşedintelui PSD Dolj, Ion Prioteasa, candidat din partea PSD pentru încă un mandat la Consiliul Judeţean Dolj, şi a vicepreşedintelui PNL Mihai Voicu, transmite Mediafax.

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a venit îmbrăcat în haine kaki şi purtând o beretă roşie, stilul Che Guevara, fiind însoţit pe scenă de tinere îmbrăcate în ţinute identice.

"Pentru că suntem aici, pe Stadionul "Ion Oblemeco", vă spun că astăzi (n.r. - luni) aşteptam o veste bună pentru Universitatea Craiova, dar din păcate ea nu a venit pentru că mafia din politică şi-a dat mâna cu mafia din sport. Prima promisiune pe care o voi face este aceea că mă voi preocupa să avem o echipă la Craiova, nu alta, ci Universitatea Craiova. Eu nu sunt fan Băsescu, dar sunt fan primari care au făcut ceva pentru comunităţile lor. Astazi (n.r. - luni) v-am adus unul dintre cei mai mari cântăreţi din lume, unul dintre cei mai buni primari din ţară, pe domnul Mazăre, şi pe unul dintre cei mai buni preşedinţi de Consiliu Judeţean, domnul Ion Prioteasa. (...) Proiectele mele sunt multe pentru următorii patru ani, lund modelul primarului Mazăre vreau să construim locuinţe pentru tineri, precum şi locuinţe sociale", a spus Lia Olguţa Vasilescu.

Pe scenă, Radu Mazăre a ajutat-o pe Lia Olguţa Vasilescu să îşi scoată de pe ea sacoul, astfel că senatorul şi-a putut arăta tricoul pe care îl purta şi care avea pe el inscripţia: "Justice for Craiova".

"Oltencelor marfă! Mamă, ce marfă aveţi aici! Aveţi oltence, mânca-v-aş gălăgia. Mi-a spus şi Olguţa. Dar acum să o dezbrăcăm pe Olguţa. Hai să te ajut să îţi dai sacoul, uitaţi, doamnelor şi domnilor, ce scrie pe tricoul ei - "Justice for Craiova" şi a mai scris şi aici, în faţă să fie mai vizibil", a spus Radu Mazăre.

El a adăugat că are convingerea că senatorului Lia Olguţa Vasilescu doar la aceste alegeri îi va fi mai greu, căci peste patru ani "o să fie boieroaică".

"Eu acum nu îmi mai fac campanie pentru că mi-am făcut treaba. În Constanţa, 50.000 de bătrâni primesc la două luni tot ce au nevoie, adică un pui, zahăr, făină. În Constanţa am făcut locuinţe ieftine pentru tineri. Credeţi că lumea mă votează pentru brazilience, pentru gagici. I-am spus Olguţei, acum este mai greu, că după patru ani o să fie boieroaică, aşa cum mă duc eu în alte părţi: mai ţin un discurs, mă duc la club, apoi să mă dau cu zmeul. Asta este, dacă mi-am făcut treaba bine", a spus Mazăre.

În deschiderea concertului lui Goran Bregovici au cântat formaţiile HI-Q şi AK Color, iar cea din urmă a întrerupt spectacolul pentru aproximativ zece minute din cauza ploii torenţiale.

Aproximativ 200 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Dolj au asigurat liniştea şi ordinea publică, precum şi câţiva zeci de poliţişti şi bodyguarzi ai unei firme de pază.

Potrivit jandarmilor, spectacolul s-a încheiat fără incidente.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite