Mark Wotte, cu sabia deasupra capului. Meciul cu Poli Iaşi poate decide soarta olandezului şi a Craiovei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mark Wotte
Mark Wotte

Lipsa de rezultate apasă asupra antrenorului olandez al Ştiinţei, Mark Wotte, care ar putea fi demis în cazul în care Craiova va pierde meciul de mâine cu Poli Iaşi.

Wotte simte deja sabia deasupra capului, mai ales după criticile patronului. Mititelu a acuzat tactica folosită de olandez la meciul cu Bistriţa şi le-a cerut jucătorilor să câştige cu orice preţ meciul cu Iaşiul.

Cu toate acestea, patronul spune că îl susţine pe Mark Wotte. „Nu ne permitem să schimbăm acum antrenorul şi trebuie să câştigăm cu Poli. Nici nu vreau să mă gândesc la alt rezultat“, afirma Mititelu.

Tehnicianul olandez a susţinut mereu că este un luptător şi că nu-i place să renunţe, dar la Craiova vorbesc rezultatele, iar un nou pas greşit, care ar putea fi fatal echipei, nu va mai fi tolerat de Adrian Mititelu.

De altfel, Universitatea a plecat în această după-amiază spre Severin fără a mai da vreo declaraţie, Mark Wotte renunţând la obişnuita conferinţă de presă. „Cel mai bine pentru jucători este să vorbească pe teren. Şi antrenorul la fel“, ar fi fost concluzia oficialilor Ştiinţei.

Partida Universitatea Craiova - Poli Iaşi se va disputa mâine, de la ora 13.30, şi va putea fi urmărită LIVETEXT şi FOTO pe craiova.adevarul.ro.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite