Marius Voinea, zis şi „Creţu“, membru marcat al lumii interlope a cerut magistraţilor micşorarea pedepsei. Vezi aici ce s-a întâmplat la proces!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Interlopul este acuzat de comiterea infracţiunii privind comerţul electronic
Interlopul este acuzat de comiterea infracţiunii privind comerţul electronic

Marius Voinea zis şi „Creţu“ a fost condamnat pe data de şapte iulie la opt ani şi şase luni de închisoare. Este acuzat de comiterea infracţiunii privind comerţul electronic. Cunoscutul interlop a făcut imediat recurs, iar pe data de 11 octombrie s-a judecat la Curtea de Apel din Craiova procesul. 

Mascaţii au descins pe data de 14 iunie în restaurantul din centrul Craiovei, proprietatea lui Marius Voinea, zis şi „Creţu“ , membru marcat al grupării „Frăţia“. Oamenii legii au ridicat mai multe probe din local. Acesta este acuzat că a furat sute de mii de euro din conturile unor străini. În momentul de faţă nu se ştie care este valoarea prejudiciului.

Trei persoane care făceau parte din gruparea codnusă de „Creţu“ au fost prinse pe aeroportul din Băneasa în timp ce încercau să plece din ţară chiar în ziua în care au avut loc descinderile. Alţi doi bărbaţi au fost arestaţi în Craiova în aceaşi zi.

Marius Voinea  a fost singurul care a reuşit atunci să fugă, însă la scurt timp s-a predat la poliţie. Tribunalul Dolj l-a condamnat la opt ani şi şase luni de închisoare pentru comiterea infracţiunii privind comerţul electronic. Instanţa  a mai decis astăzi şi interzicerea unor drepturi pentru o perioadă de trei ani pentru Marius Voinea.

Avocaţii cunoscutului interlop al grupării „Frăţia“ au făcut imediat recurs nemulţumiţi de sentinţa dată de Tribunalul Dolj. Pe data de 11 octombrie a avut loc un nou termen în procesul, însă magistraţii Curţii de Apel Craiova au amânat cauza până oe data de 19 octombrie. 

Alături de Creţu au mai fost arestaţi  şi Ninel Constantin Bîrzăneanu, Ninel Dorin Măceşeanu, Florin Staicu, Harry  Horvath, Ionuţ Alin, Bîrzăneanu.

Marius Voinea, zis şi Creţu, a fost implicat în 2007 într-un scandal cu focuri de armă în cartierul George Enescu. Creţu a tras mai multe focuri de armă într-un grup de tineri pe motiv că l-au deranjat într-un local.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite