Marius Deca este noul prefect al judeţului Dolj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul prefect al judeţului Dolj a declarat că de acum înainte o să fie doar reprezentantul guvernului în teritoriu şi o să se comporte ca atare.

Marius Deca a depus jurământul în prezenţa ministrului secretar de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor, Mihai Fifor şi în prezenţa şefilor de deconcentrate, membrilor PNL şi PSD.

Noul prefect al judeţului Dolj a declarat că este un om sincer, punctual şi devotat „ În cei 30 de ani de activitate am ocupat diverse funcţii de conducere şi pot spune că mă caracterizează trei cuvinte: punctualitatea, organizarea, şi seriozitatea. Voi lăsa faptele să vorbească de la sine. Acum sunt reprezentantul guvernului în teritoriu şi o să mă comport ca atare“, a spus Marius Deca.

Fostul prefect al judeţului Dolj a demis în sedinţa de guvern din data de 2 noiembrie. Elena Costea a intrat în conflict cu edilul oraşului, Lia Olguţa Vasilescu după ce a decis să oprească acţiunea de demolare a chioşcurilor din cartierul Craioviţa Nouă şi din zona Spitalului Judeţean din Craiova.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite