Marian Pană: „Craiova nu m-a surprins cu nimic, dar atât am putut“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Universităţii Cluj, Marian Pană, a declarat la finalul meciului pierdut de echipa sa în Bănie, cu Universitatea Craiova, că victoria gazdelor este meritată şi spune că echipa sa nu a putut mai mult în partida de aseară

„U“ a ajuns la al patrulea meci în care primeşte câte trei goluri, iar Marian Pană nu pare să găsească soluţia pentru problemele din defensivă. Chiar dacă până acum a marcat în fiecare partidă, la Craiova, echipa clujeană nu a mai fost capabilă să facă acest lucru.

„A fost o victorie clară a Craiovei, şi ţin să felicit echipa adversă. Noi am început meciul de la 2-0 şi este greu să mai revii. Am primti două goluri surprinzător de uşor la acest nivel. Craiova şi-a făcut apoi jocul ei de pase, iar noi am încercat să-i blocăm, să facem pressing, dar nu am reuşit. În repriza a doua am luat încă un gol dintr-o fază în care nu-mi dau seama cum a rămas mingea la Wobay şi asta a fost tot. Nu pot să spun că adversarul ne-a surprins cu ceva, dar când începi de la 0-2 este greu cu o echipă ca a Craiovei“

Acesta a dezvăluit şi motivul pentru care l-a înlocuit pe Claudiu Niculescu, chiar într-un moment în care clujenii nu aveau vreo şansă să înscrie decât din fază fixă, printr-o nouă execuţie de geniu a fostului oltean.

„Pe Claudiu Niculescu l-am schimbat şi pentru că eram cu un om în minus. Atât a putut el, atât a putut echipa. Nu ne rămâne decât să ne axăm pe meciurile de acasă şi sper să obţinem cât mai multe puncte“, a spus Pană.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite