Craiova: Marian Bâcu a dat fotbalul pe tenis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Marian Bâcu a dat fotbalul pe tenis
Craiova: Marian Bâcu a dat fotbalul pe tenis

Până să revină în fotbal, Bâcu s-a apucat de tenis, el participând în weekend la un turneu la Govora, unde a reuşit să treacă de primul tur, în proba de dublu.

Fostul atacant al Universităţii Craiova este însă la curent cu tot ce se întâmplă la formaţia din Bănie şi crede că antrenorul Nae Ungureanu poate să ducă echipa în Europa League. „Sezonul trecut numai ghinionul a făcut ca obiectivul să fie ratat, punctele pierdute acasă cu echipe ca Otopeni şi Buzău, care au şi retrogradat, dovedindu-se decisive. Având însă în vedere că jucătorii au rămas aceeaşi, că există o continuitate la echipă, cred că în noul sezon se poate obţine o performanţă“, este de părere Marian Bâcu.

„Dacă Ungureanu va fi la echipă până vara viitoare eu cred că Universitatea va juca în Europa League. Îi urez baftă şi sper să reuşească la Craiova. Este un antrenor bun, dar rezultatele contează. Ele te ridică sau te coboară“, a adăugat Bâcu.
Acesta speră ca în prima etapă, cu Dinamo, Ştiinţa să repete rezultatul din returul sezonului trecut (2-0 - n.r.). „O victorie ar însemna mult pentru moralul echipei şi pentru evoluţiile viitoare“, crede Marian Bâcu.  

A făcut parte din Craiova Maxima

Bâcu a jucat la Universitatea Craiova din 1981, mai întâi la tineret, iar apoi la prima echipă, la care a făcut pasul în 1983, după ce oltenii reuşiseră acel parcurs de senzaţie din Cupa UEFA. A evoluat la Ştiinţa până în 1989, după care a trecut la Jiul Petroşani şi Hapoell Beer Sheva (Israel), echipă la care şi-a încheiat cariera în 1994. Ca antrenor a pregătit pe Electroputere, Armata Craiova şi Electro Bere, echipă pe care a promovat-o în 1999 în liga secundă.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite