Craiova: Ilie Năstase joacă tenis pe ploaie cu Mansour Bahrami

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Ilie Năstase joacă tenis pe ploaie cu Mansour Bahrami
Craiova: Ilie Năstase joacă tenis pe ploaie cu Mansour Bahrami

Fostul tenisman Ilie Năstase va disputa un meci demonstrativ cu Mansour Bahrami la ora 16, în Parcul Tineretului din Craiova.

Tenismanul îşi anulase azi-dimineaţă meciul programat pentru ora 13 din cauza condiţiilor meteo nefavorabile. La doar câteve ore, purtătorul de cuvânt al Primăriei Craiova, Carmen Licu a anunţat că partida se va disputa în ciuda ploii.

Ilie Năstase va juca alături de Mansour Bahrami pe unul dintre cele patru terenuri de tenis din Parcul Tineretului. Evenimentul are ca scop inaugurarea terenurilor amenajate pentru craioveni. Parcul Lunca Tineretului a fost inaugurat weekend-ul trecut cu ocazia Zilelor Oraşului şi a concertului Michael Bolton.

Tenismanul a primit titlul de cetăţean de onoare ier, atunci când a sosit în Bănie. Acesta a declarat tot ieri că îşi doreşte la primul meci din cupa Davis să se dispute în Sala Polivalentă din Craiova, construcţie care în prezent se află într-un proces de reabilitare. Sala Polivalentă a ars în urma unui incendiu petrecut în 1994.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite