Lui Mandorlini nu-i pasă de scandalul de la Universitatea Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrea Mandorlini
Andrea Mandorlini

Antrenorului de la CFR Cluj Andrea Mandorlini nici nu-i pasă de scandalul care are loc la Universitatea Craiova, între Mititelu şi Eugen Trică. Liderul CFR o va întâlni luni, pe Universitatea Craiova, la Severin

„Este important să câştigăm şi să obţinem cele trei puncte, nu că este scandal acolo între Trică şi Mititelu, nu mă interesează acest lucru. În mintea mea nu există meciurile cu Astra şi Vaslui, nu mă mai gândesc la ce a fost. Acum cea mai importantă partidă este cea de la Craiova", a declarat Mandorlini.

Acesta a răspuns şi acuzelor că joacă prea defensiv pentru o formaţie care se bate la titlu.

"E normal să apară declaraţii că jucăm defensiv atunci când nu câştigam, dar să nu uităm că jocul de calitate defensiv ne-a adus pe primul loc. Le-am spus şi băieţilor că trebuie să ne păstrăm acest avantaj de un punct până la finalul sezonului. Titlul depinde în acest moment doar de noi", a mai precizat Mandorlini, care l-a propus din nou pe Gabi Mureşan la Naţionala României.

„La club nu a ajuns nimic oficial cu referire la convocările lui Nicolae Dică, Deac şi Panin, dar aş fi fericit dacă ar juca pentru România. Cred că şi Gabi Mureşan ar merita să fie acolo, dar asta nu depinde de el", a conchis tehnicianul CFR-ului.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite