Managerul Spitalului Judeţean din Craiova răspunde ameninţărilor lansate de şeful Societăţii Naţionale de Oncologie: "Fiecare are dreptul să dea în judecată pe cine vrea"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce preşedintele Societăţii Naţionale de Oncologie a afirmat că va da în judecată conducerea Spitalului Judeţean din Craiova, care îl pune la plăţi uriaşe pentru că a tratat gratuit bolnavii de cancer, managerul instituţiei dă replica.

După ce profesorul doctor Florinel Bădulescu, şeful Societăţii Naţionale de Oncologie şi al Clinicii de Oncologie Medicală de la Spitalului Nr. 1 din Craiova, a spus că va acţiona în instanţă conducerea unităţii sanitare, managerul instituţiei a răspuns că "fiecare are dreptul să dea în judecată pe cine vrea", a declarat conferenţiar doctor Florin Petrescu, managerul de la SJU Craiova.

Şeful Societăţii Naţionale de Oncologie : "Voi ajunge la Tribunal, voi cere daune morale"

Scandalul de la cel mai mare spital din Oltenia a izbucnit după ce conducerea instituţiei a pus patru oncologi să plătească peste 50.000 de lei. Suma reprezintă contravaloarea medicamentelor pe care doctorii le-au prescris de la farmaciile din oraş bolnavilor de cancer internaţi, pentru că nu se găseau în cea a unităţii sanitare. La începutul anului, Casa de Asigurări de Sănătate a demarat un control la Clinica de Oncologie Medicală, în urma căruia inspectorii au imputat spitalului aceşti bani. Conducerea instituţiei i-a pus pe doctori să achite cei peste 50.000 de lei.

Şeful Societăţii Naţionale de Oncologie şi trei doctori din Craiova sunt pedepsiţi pentru că au dat gratuit morfină bolnavilor de cancer

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite