Craiova: Managerii lui Bolton au crezut că Lunca e în centru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Managerii lui Bolton au crezut că Lunca e în centru
Craiova: Managerii lui Bolton au crezut că Lunca e în centru

Deşi concertul va avea loc la periferia oraşului, impresarii au anunţat fanii artistului să vină în Piaţa Centrală din Bănie. Pe situl oficial al lui  Michael Bolton, www.michaelboltonmusic.co.uk, la secţiunea Evenimente a fost introdus şi concertul care urmează aibă loc în Cetatea Banilor pe 24 octombrie.

Renumitul artist va susţine un recital în cadrul programului „Zilele Craiovei“, ediţia a 13-a.  Deşi evenimentul va avea loc în parcul Tineretului - fost Lunca Jiului, pentru a marca inaugurarea zonei de agrement, pe situl lui Michael Bolton apare trecut ca loc de desfăşurare a concertului Central Square adică Piaţa Centrală. Concertul de la Craiova face parte din turneul mondial de promovare al noului album al artistului – One Love, One World. Înainte să ajungă în Bănie, Michael Bolton va concerta pe 9 şi 10 octombrie în Dallas, Texas, la Mayerson Symphony Center. Din Oltenia artisul va pleca direct în Scoţia, unde va susţine un recital la Sala Music Hall din Aberdeen.

Michael Bolton, doar 100.000 de dolari?

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, a declarat în urmă cu două săptămâni că onorariul cântăreţului, inclusiv costurile de transport şi cazare ale staff-ului se ridică la 100.000 de dolari, o sumă destul de mică luând în calcul faptul că artistul a cântat pentru 240.000 de dolari în iunie, la Sala Palatului din Bucureşti. Reprezentanţii  Primăriei Craiova spun că Michael Bolton nu a semnat încă un contract cu municipalitatea.

Palmares
Cu două premii Grammy în palmares şi şase trofee „American Music Awards“, artistul a vândut peste 53 de milioane de discuri în lumea întreagă. Piesele care s-au clasat pe primele poziţii ale top-urilor din întreaga lume, precum: „How Am I Suppose to Live Without You“, „When a Man Loves a Woman“, „Said I Loved You... But I Lied“ sau „Can I Touch You There“, se vor auzi şi în Parcul Tineretului din Craiova pe 24 octombrie.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite