Craiova: Mama care şi-a ucis copilul nu a fost descoperită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Mama care şi-a ucis copilul nu a fost descoperită
Craiova: Mama care şi-a ucis copilul nu a fost descoperită

Procurorii din Bănie nu au aflat momentan cine a fost persoana care a aruncat copilul într-o pubelă, strangulându-l cu o şosetă.

Totul este învăluit în mister. Vecinii de la blocul K 24, din cartierul Sărari, nu ştiu cine ar fi putut să recurgă la un asemenea gest. Procurorii şi poliţiştii nu au niciun indiciu pentru a ajunge la mama criminală. „Tot timpul se aud tineri care vin, fumează şi sunt gălăgioşi. Putea fi orice persoană indiferent unde stă şi să arunce aici copilul. Nu cred că este din zonă acea mamă. Nu înţeleg de ce nu l-a îngropat creştineşte şi de ce a trebuit să îl omoare în asemenea mod“, a spus în această după-amiază Simona Truică, locatară a blocului K24.

În spatele ghenei, unde a fost aruncat copilul, se află curtea Electroputere, fostul J.A.T.M. „Eu am plecat în jur de ora 15.30 şi nu era nimeni aici. Nu am văzut nimic ciudat“, a declarat Ion M.

Luni, în jurul orei 16.00, trei persoane de etnie rromă au găsit punga în care se afla cadavrul copilului. Acesta avea înnodată în jurul gâtului o şosetă de damă din bumbac. Imediat au anunţat poliţia de la Secţia 3. Trupul neînsufleţit a fost transportat la morgă, iar medicii legişti au stabilit în urma autopsiei că băieţelul se născuse viu. Avea circa 55 cm şi aproximativ 3,5 kg. Decesul survenise în urma asfixiei mecanice, prin strangulare cu şoseta de bumbac pe care o avea înnodată în jurul gâtului.

Reprezentanţii IPJ Dolj şi ai procuratorii au precizat că nu există niciun indiciu cine ar fi putut recurge la o asemenea faptă.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite