Solomon rămâne la Colibaşi. Magistraţii au respins cererea de eliberarea pe cauţiune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judecătorii Tribunalului Argeş au respins în urmă cu câteva momente cererea de eliberare pe cauţine depusă de avocaţii primarului suspendat Antonie Solomon. Decizia vine după ce ieri, familia lui Solomon a depus la Trezorerie 50.000 de lei, sumă fixată de magistraţii în schimbul eliberării acestuia.

Avocaţii lui Antonie Solomon au cerut judecătorilor de la Tribunalul Argeş liberarea pe cauţiune, cuantumul fiind stabilit la suma de 50.000 de lei. Procesul a fost fixat pentru ziua de astăzi, ora 14, instanţa pronunţându-se în defavorea lui Solomon în jurul orei 16:30.

Potrivit legii, familia primarului îşi va putea recupera suma de 50.000 de lei depusă la Trezorerie în schimbul eliberării acestuia.

Decizia de astăzi a instanţei poate fi atacată cu recurs, care se va judeca la Curtea de Apel Piteşti.

Până în prezent avocaţii edilului au depus mai multe cereri de eliberare sub control judiciar, toate fiind respins de instanţele din Piteşti. Aceasta a fost prima încercare de liberare a primarului pe cauţiune.

Solomon a fost reţinut la 2 martie de procurorii DNA, iar la 3 martie, Tribunalul Argeş a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, care ulterior a fost prelungit. Totodată, Antonie Solomon a fost trimis în judecată pentru fapte de corupţie împreună cu afaceristul Cornel Penescu şi alţi doi inculpaţi. În 14 mai, la ÎCCJ se va judeca şi cererea de strămutare a dosarului în care Solomon a fost trimis în judecată pentru fapte de corupţie. El se află, din 23 martie, la Penitenciarul Colibaşi.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite